Sudenpentujen ja Seikkailijoiden taitokisat 4.5.2019

Sudenpentujen ja seikkailijoiden taitokisat Nurmijärvellä 4.5.2019

Mukaan leikkimielisiin taitokisoihin ovat tervetulleita kaikki 6-13 vuotiaat lapset partiotaustasta huolimatta. Ohjelmassa on hauska keväinen seikkailupäivä lähimetsässä turvallisilla reiteillä ja ohjelmarastien parissa.

Joukkueet: 

Sudenpennut: Kilpailupentueen koko on 4 – 8 sudenpentua iältään 7 – 10 vuotta. Iät lasketaan kilpailuvuonna täytetyin vuosin. Pentueen kaikilla jäsenillä tulee olla Suomen Partiolaisten vuoden 2019 jäsenmaksu maksettuna. Pojat ja tytöt kilpailevat samassa sarjassa.

Seikkailijat: Kilpailuvartion koko on 4 – 6 seikkailijaa iältään 10 – 13 vuotta. Iät lasketaan kilpailuvuonna täytetyin vuosin. Vartion kaikilla jäsenillä tulee olla Suomen Partiolaisten vuoden 2019 jäsenmaksu maksettuna. Pojat ja tytöt kilpailevat samassa sarjassa.

Ei vielä partiolaiset: Kilpailujoukkueen koko on 4-6 lasta, iältään 6-13 vuotta. Iät lasketaan kilpailuvuonna täytetyin vuosin. Pojat ja tytöt kilpailevat samassa sarjassa. Huomioittehan että partiovakuutus ei kata muita kuin partion jäseniä, joten suosittelemme omaa tapaturmavakuutusta. Ei-vielä-partiolainen voi myös halutessaan osallistua ystävän sudenpentu- tai seikkailijajoukkueessa.

Saattaja:  Sudenpentu-pentueilla ja ei-vielä-partiolaisten joukkueella on oltava mukana vähintään 18-vuotias saattaja, joka kulkee pentueen mukana koko kilpailun läpi, mutta ei osallistu tehtävien suorittamiseen, ellei sitä erikseen mainita. Saattaja voi auttaa pentuetta tehtäväkäskyn lukemisessa ja vastausten kirjoittamisessa, mutta hän ei saa neuvoa itse suorituksessa. Saattajalla ei tarvitse olla aikaisempaa partiokokemusta.

Seikkailijat voivat kilpailla ilman saattajaa. Maasto on turvallinen ja aikuisia lähettyvillä kisan ajan.

Osallistumismaksu: Kisaan osallistuminen on ilmaista ja tapahtumassa tarjotaan osallistujille lounas. Kisan jälkeen on mahdollista ostaa mehua ja välipalaa käteisellä.

Ilmoittautuminen: Kilpailuihin ilmoittaudutaan viimeistään 24.4.2019 sähköisesti osoitteessa https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=26261

Partiolaisten ilmoittautumisissa mainitse pentueen/vartion nimi jossa lapsi kilpailee, sekä erityisruokavaliot ja mahdolliset muut tarpeelliset terveystiedot. Lippukunnat vahvistavat osallistuvat ryhmät ja niiden jäsenet järjestelysihteerille ilmoittautumisen päätyttyä.

Muiden ilmoittautumisissa mainitse onko lapsella valmiiksi ryhmä (kokoa vaikka naapuruston tai tuttavaperheiden lapsista ryhmä!) vai osallistuuko lapsi oman vanhemman tai muun saattajan kanssa ilman ryhmää. Tällöin muodostamme ryhmiä osallistujista. 

Ilmoita myös huoltajan ja saattajan yhteystiedot, mahdolliset erityisruokavaliot ja tarpeelliset terveystiedot.

Ennakko-ohje: Ennakko-ohje toimitetaan ilmoittautuneille joukkueille viimeistään 2.5.2019.