Johtajapäivät, 90v kokous ja Aikuispartio kokoontuu!

24.-25.8. Vietämme Mäntsälän Käpypirtillä monipuolista aikuisten partioviikonloppua. Luvassa on paitsi perinteiset johtajapäivät joilla suunnittelemme tulevan kauden toimintaa yhdessä, myös virkistäytymistä ja tutustumista Aikuispartioillan muodossa lauantaina 24.8.

Mikäli aikuisten partiotoiminta kiinnostaa tai olet ollut jo mukana JuVeSin aikuispartitoiminnassa, tule Aikuispartioiltaa klo 18-20. Tämän jälkeen vielä saunomme, johon myös kaikki ovat tervetulleita.

Sunnuntaina pidämme klo 11-13 viikonlopun päätteeksi vielä JuVeSi 90v ryhmän kokouksen tiimin jäsenille ja muille lippukunnan johtajille. Nyt on hyvä hetki tsekata missä mennään juhlavuosihankkeiden kanssa!

Ilmoittaudu mukaan lauantai-illaksi, sunnuntai päiväksi tai koko viikonlopuksi (tai joksikin muuksi ajaksi) täältä:

https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=26268