Lippukunta

Jukolan Veljet ja Siskot on partiolippukunta Nurmijärven kirkonkylällä. Lippukunnallamme on paljon perinteitä ja pitkä historia, mutta toiminta on nuorekasta ja järjestämme paljon koko lippukunnan yhteisiä tapahtumia, kuten lippukuntaretkiä ja leirejä vuosittain.

Lippukunnan historia ulottuu vuoteen 1929, jolloin poikalippukunta Jukolan Veljet perustettiin. Lippukunnan historiassa on ollut monenlaisia vaiheita, mutta nykyisin lippukunta on nuorekas ja toteuttaa monipuolisesti Suomen Partiolaisten partio-ohjelmaa. Toimintaa on kaiken ikäsille. Sudenpentuihin voi liittyä koulun aloittaessaan, mutta jo nuoremmat ovat tervetulleita perhepartiotoimintaan.

Partiotoimintamme sisältää monenlaisia partio-ohjelman aktiviteetteja kolollamme eli kokoontumispaikassamme Nuorisotalon alakerrassa osoitteessa Pappilantie 3, ja sen pihapiirissä. Lisäksi liikumme paljon ulkona niin viikkotoiminnassa kuin retkillä ja leireilläkin ympäri Nurmijärveä ja Uuttamaata. Välillä leirejä tehdään kauemmaskin Suomeen ja isommat partiolaiset voivat osallistua myös kansainvälisille leirimatkoille.

Ilvesjärvi, Sonnimäki
Täältä tulee Jukolan väki!
JU – JU – JUVESI!

Jukolan Veljien ja Siskojen huuto