Kiitos vuodesta 2019! Muutoksia lippukunnan johtorooleissa vuonna 2020

Hei kaikki! Kiitoksia hienosta partiovuodesta 2019. Tänä vuonna on juhlittu JuVeSin 90v juhlavuotta, mm. YSÄRI-kesäleirillä, johtajien purjehduksella, ja hienossa Itsenäisyyspäivän juhlassa Nurmijärven Yhteiskoululla. Kiitokset kaikille tapahtumiin ja partiotoimintaan osallistumisesta.

Yrjönpäivän viettoa huhtikuussa 2019 Myllykoskella

Vuonna 2020 partio toiminta jatkuu normaalisti tammikuussa samoin ryhmin ja kolovuoroin kuin syksylläkin. Keväällä on luvassa mm. lippukunnan talvileiri ja samoaja-ikäisten ROK- eli ryhmänohjaajakurssi. Tammikuun johtajapäivien jälkeen tiedotamme lisää kevätkauden tapahtumista. Muistattehan myös että ilmoittautuminen Uudenmaan partiopiirin kesäleirille Valkamalle on nyt auki! Leirille ovat kaiken ikäiset partiolaiset tervetulleita, ja lähdemme leirille koko lippukunnan voimin. Emme siis järjestä omaa leiriä ensi kesänä. Lue lisää Valkamasta täältä.

Pyhä-Luoston Kansallispuistossa omalla vaelluksella heinäkuussa.

Vuonna 2020 lippukunnan johtoon tulee muutoksia, vuoden alusta lippukunnanjohtajan rooliin siirtyy Iida Syrjäläinen, joka on nyt 2 vuotta toiminut lippukunnan ohjelmajohtajana ja varajohtajana, ja sitä ennen lukuisissa partiopesteissä lippukunnassamme, mm. ryhmänjohtajana ja hallituksessa. Itse siirryn pienempään rooliin lippukunnan hallituksessa, ja ohjelma- ja varajohtajaksi tulee Nea Mäenpää. Nea on toiminut JuVeSin hallituksessa ja ryhmänjohtajana.

Ihanaa uutta vuotta 2020 ja palaillaan pian partiomerkeissä!

terveisin, Veera (lippukunnanjohtaja 2018-2019)

Veera, Iida ja Nea (vasemmalta oikealle)