Aikuispartio starttaa taas!

JuVeSissa ollaan jo pariin kertaan kokeiltu aikuispartiotoimintaa, mutta nyt lähdetään taas uudella energialla ja puhtaalta pöydältä liikkeelle!

Luvassa on nyt sekä täysin ”partio-neitsyille”, joskus partiotoimintaa kokeilleille, että lippukunnassa toimiville johtajille sopivaa, hauskaa ja rentoa partio-ohjelmaa Nurmijärvellä ja lähiseuduilla Uudellamaalla. Toimintaa on kerran kuussa, lauantai-iltapäivisin. Ilmoittaudu mukaan klikkaamalla tapahtumapäivää alta! Osallistuminen lähtökohtaisesti on ilmaista, jotkut aktiviteetit saattavat vaatia pienen osallistumismaksun.

Syksyn 2020 kokoontumiset:
19.9. klo 13-17 Myllykoskella
24.10. klo 14-17 Nukarinkoskella
21.11.
9.12. Puurojuhla

Toimintaa voi tulla kokeilemaan max. kolme kertaa ilman sitoutumista, sen jälkeen tulisi liittyä lippukuntamme ja Suomen Partiolaisten jäseneksi. Jäsenyys maksaa n. 60€/vuodessa ja sisältää partiovakuutuksen.

Lue lisää partiojäsenyydestä ja ilmoittaudu jäseneksi täällä.

Toimintaa vetävät yhdessä Leila Kauppila, Maija Brunfeldt ja Veronika ’Veera’ Pesonen

Lisätietoja veronika.pesonen[at]gmail.com

Kuvassa lippukunnan aikuisia partiolaisia, vasemmalta oikealle Iida, Selja ja Maija