Aikuispartio starttaa taas!

JuVeSissa ollaan jo pariin kertaan kokeiltu aikuispartiotoimintaa, mutta nyt lähdetään taas uudella energialla ja puhtaalta pöydältä liikkeelle!

Luvassa on nyt sekä täysin ”partio-neitsyille”, joskus partiotoimintaa kokeilleille, että lippukunnassa toimiville johtajille sopivaa, hauskaa ja rentoa partio-ohjelmaa Nurmijärvellä ja lähiseuduilla Uudellamaalla. Toimintaa on kerran kuussa, lauantai-iltapäivisin. Ilmoittaudu mukaan klikkaamalla tapahtumapäivää alta! Osallistuminen lähtökohtaisesti on ilmaista, jotkut aktiviteetit saattavat vaatia pienen osallistumismaksun.

Syksyn 2020 kokoontumiset:
19.9. klo 13-17 Myllykoskella
24.10.
21.11.
9.12. Puurojuhla

Toimintaa voi tulla kokeilemaan max. kolme kertaa ilman sitoutumista, sen jälkeen tulisi liittyä lippukuntamme ja Suomen Partiolaisten jäseneksi. Jäsenyys maksaa n. 60€/vuodessa ja sisältää partiovakuutuksen.

Lue lisää partiojäsenyydestä ja ilmoittaudu jäseneksi täällä.

Ensimmäisellä kerralla 19.9. Retkeillään rennosti Nurmijärven Myllykoskella ja herkutellaan ulkoilmassa. Ota mukaan oma muki, lautanen ja aterimet.

Toimintaa vetävät yhdessä Leila Kauppila, Maija Brunfeldt ja Veronika ’Veera’ Pesonen

Lisätietoja veronika.pesonen[at]gmail.com