24.10. Aikuispartiota Nukarinkoskella

Tervetuloa aikuispartioon!

24.10. klo 14-17 ulkoilemme aikuisporukalla Nukarinkoskella. Ohjelmassa on ainakin kosken kiertävä muutaman kilometrin kävelylenkki, sekä iltapäiväkahvit nuotiolla. Mikäli maastosta löytyy vaikkapa sienisaalista (oma pussi ja oma sienitietämys mukaan!) saa sienestystäkin harrastaa.

Saapuminen omalla kyydillä tai kimppakyydein Nurmijärven kirkonkylältä. Päälle ulkoiluvaatteet ja säähän ja kävelyyn sopivat kengät, mukaan oma muki, lautanen ja haarukka. Puukon voi myös halutessaan ottaa, myös istuinalusta voi olla mukava nuotiolla istuessa.

Noudatamme toiminnassa korona-varotoimia, eli ulkoillessakin muistetaan pitää etäisyyttä toisiin, eli vähintään metrin turvaväliä. Ota myös oma käsidesi mukaan! Ja tietenkin tärkein, eli ethän tule paikalle jos sinulla on sairastumisen oireita tai olet altistunut virukselle. Viime tipassa peruuntuneesta tulosta voit ilmoittaa vaikka tekstiviestillä.

Ilmoittaudu mukaan tästä

Tarkemmat saapumisohjeet ilmoittautuneille tulee sähköpostitse, nähdään pian!