Perhepartio

Perhepartio on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille ja heidän perheilleen. Jokaisella alle kouluikäisellä pitää olla toiminnassa mukana vähintään yksi aikuinen omasta lähipiiristä. Alle kouluikäiset osallistuvat toimintaan aina omaan lähipiiriin kuuluvan aikuisen vastuulla ja valvonnassa.

Perhepartio tarjoaa esimakua siitä, mitä yli 7-vuotiaat ja aikuiset voivat partiossa tehdä.

Perhepartiossa tutustutaan toisiinsa, muihin partiolaisiin, partiolaisten perinteisiin, arvoihin ja tavoitteisiin leppoisassa tahdissa, ilman pakkotahtisuutta.

Perhepartiossa tehdään retkiä, leikkejä, askartelua sekä puuhaa lapsille ja aikuisille.

Perhepartio on partiohauskaa sisällä ja ulkona, lähellä ja kaukana koko perheellä.

Perhepartiolaisilla on mahdollisuus osallistua lippukunnan järjestämiin tilaisuuksiin, leireille, tapahtumiin ja tempauksiin.

Lippukunnassamme toimii perhepartioryhmä nimeltä Kaakaoketut, nimensä mukaisesti kaakao on heidän lempijuomansa. Ryhmä kokoontuu noin kerran kuukaudessa, seuraavan kerran Kaakaoketut seikkailevat sunnuntaina 21.11. klo:10 Parkkimäessä. Ilmoittautumiset ryhmänjohtajalle Mintulle, rantala.minttu@gmail.com